Bedrijven.

Hét administratiekantoor van Zuidwest-Drenthe met toegevoegde waarde voor uw onderneming en u zelf. Ontzorgt u van uw administratieve lasten. Met een persoonlijke benadering, goede service en betaalbare tarieven! Proactieve houding voor verbetering van uw bedrijfsvoering.

Uw financiële administratie op orde en ‘in control’ vanuit een klantgerichte en persoonlijke benadering. Dit kan vanuit ons kantoor, uw eigen kantoor of bijvoorbeeld online worden gerealiseerd. Inrichting van de financiële administratie geschiedt op basis van wensen van de klant aangevuld met ons maatwerk advies. Onze voorkeur gaat uit naar een inrichting van de online administratie via het pakket Snelstart, andere opties zijn uiteraard in overleg mogelijk.

Met mijn ervaring als qualified controller kunt u van mij een proactieve houding verwachten ten opzichte van uw bedrijfsvoering. Indien gewenst kunt u hierover met mij als gesprekspartner van gedachten wisselen. Er is tevens de mogelijkheid om mij als qualified controller in te huren.

Wij kunnen voor diverse subsidies het volledige proces voor u verzorgen.

Voor onderstaande dienstverleningsproducten zijn wij uw betrouwbare partner:

  • Financiële administratie
  • Jaarrekening & begroting
  • Belastingaangifte & fiscaal advies
  • Subsidies
  • Salarisadministratie
  • Inhuur qualified controller

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of heeft u mijn hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact op!
Onder het genot van een kopje koffie kunnen we kennis maken.